Vállfájás, befagyott váll

 

vállfájásÉvek óta tartó vállfájdalmak esetenként nagyon gyorsan meggyógyíthatók!

 

Nagyon sokan szenvednek tőle és sok esetben nem vezethető vissza rossz mozdulatra vagy sérülésre. Lehet hirtelen jelentkező, de előfordul,  hogy csak enyhe fájdalommal kezdődik, ami szép lassan fokozódik. Van olyan páciens, aki több éve küzd vele.

 

A váll nagyon bonyolult és sokféle mozgásra képes, sok izom harmonikus működésére van szükség, hogy fájdalommentesen működjön, nem beszélve a szalagrendszerről, ízületi tokról, stb.

Sőt, a váll problémák kiterjedhetnek, sugározhatnak a nyak, a karok és a hát irányába is.

 

Sokféle vállfájdalom mellett külön szót érdemel a BEFAGYOTT váll szindróma, ilyenkor a vállízület mozgásainak mértéke jelentősen csökken több irányba, esetenként minden irányba. A valódi befagyott váll teljes kilazítása nem 1 alkalom, ezt sajnos tudomásul kell venni. Makacs probléma, de azért el lehet bánni vele!

 

A hagyományos orvostudomány sajnos leginkább csak gyógyszerekben és műtétben tud gondolkodni. Egy vendégem mondta, hogy az orvosa nem jött rá, hogy mitől fáj a válla, ezért ezt mondta: “Fel kellene nyitni s majd kiderül, hogy mi baja.” Hmm….

 

A beteg sokszor oki kezelés nélkül marad. Azt javaslom, hogy vállfájásával keressen fel, a megfelelő tesztekkel már korai stádiumban megállapítható a fájdalom oka és hatékonyan kezelhető gyógyszermentesen!!

 

“Még egyszer, ezúton  köszönöm, hogy szombaton fogadtál!! Nagyon jó volt és azóta fél percig sem fájt a vállam.”
Edit, Bp

“T.Zoltán! Vállízületi problémámmal kerestem fel Önt. Egy kezelés, és itthon javasolt torna után fájdalmaim megszűntek.  A nyugdíjas kedvezményt külön köszönöm.”
Köszönettel: Ferencziné Sződligetről.

 

Bejelentkezéshez hívja telefonszámunkat: +36 70 / 389-8770