Néhány visszajelzés a Facebook oldalunkról és e-mailekből

 

fb2 fb5

fb3fb4

fb7

 

Ha szeretne bejelentkezni, hívja telefonszámunkat vagy töltse ki a lenti űrlapot és visszahívjuk: +36 70 / 389-8770

 

“El sem tudom mondani, hogy mennyire hálás vagyok Neked, szinte teljesen tünetmentes vagyok:)) (remélem nem kiabáltam el) Megmondom őszintén, kicsit kétkedő voltam az elején, hisz az orvosok teljesen beparáztattak az állapotomat illetően, de nagyon ügyes voltál!!!”  – R. Orsolya, Bp. (saját megjegyzés: a hölgy mellkas kimeneti alagút szindrómával küzdött)

 

“Ezúton szeretném köszönetemet kifejezni a türelmes, alapos munkáért és terápiáért.Mindenkinek csak ajánlani tudom a munkáját, hozzáértését. Nálam reflux betegséget állapított meg  az orvos, de nem típusosat, hanem olyat, amikről nem lehet gondolni, hogy reflux. Tünetek: krónikus köhögés, éjszakai köhögés, krákogás, nehézlégzés, szorító mellkasi fájdalom, fulladásos rohamok, állandó nátha.Ezt álarcos fojtogatónak is nevezik. Kaptam is rá H2 receptor blokkolót, aminek nagyon sok durva mellékhatása volt, ezért elhatároztam,hogy
gyógyszer nélkül szeretnék ettől a betegségtől megszabadulni.
Már az első kezelés után tüneteim fokozatosan múltak és a 3. naptól kezdve sokkal jobban lettem. Mivel e tünetek a további kezelések hatására szinte megszűntek, úgy érzem, hogy gyógyult ember lett belőlem és 10 évvel fiatalabbnak érzem magamat a koromnál. Mindenkinek figyelmébe ajánlom ezt a terápiát, mivel a népesség nagy hányada szenved tőle különböző formákban. Tóth Tibor Budapest”

 

“Kedves Mónika!
Köszönet a sok segítségért, türelemért, amit a gyógytorna során tapasztaltam. Már az első alkalom után szinte elmúlt a kezemben a fájdalom, nem is gondoltam volna, hogy egy óra torna után ilyen jó lesz. A nyakam is jól ellazult. A gyógymasszázs pedig csodálatos volt, és nagyon jót tett. Mellesleg kéztő alagút szindrómával és sínes csuklószorító használatával érkeztem ide, mire kiderült, hogy nyaki porckorongsérvem van és ezt kell még tornáztatni. Csak a legjobbakat tudom rólad mondani. Mindenkinek tudom ajánlani a te munkádat, tudásodat. Köszönettel és üdvözlettel: Tóth Tiborné Budapest” 

 

“Szia Móni! Szeretnék köszönetet mondani az eddigi munkádért. Nagyon sokat segítettél (segítesz), hogy a sérvem ne zavarjon a mindennapi munkámban, életemben. Mostanában szinte fájdalommentesen élem a mindennapjaimat, hála neked. Remélem még sokáig lesz rá módom, hogy élvezzem áldásos kezed és útmutatásod kedvező hatását.” – Gulyás Szilvi, Bp.

 

“Szia Zoli! Nagyon jó a kinesio-tape!! Még rajta van a lábamon és azóta nem is érzem a vádlimat fájni!!” – Tibi, Bp 

 

“Kedves Zoltán! Köszönöm szépen a gyors vizsgálatot és segítséget. Tanácsodra kezdtem el a “McKenzie torna + gyógymasszázs” kombinációt Mónikával, nagyon hálás vagyok érte. Kedves Mónika! Ezúton szeretném megköszönni a sok-sok figyelmet és a kialakított testre szabott kezelést. Kiszakadt porckorong sérvemmel műtét előtt álltam, de a kezeléseknek köszönhetően állapotom rohamosan javult, s orvosaim egyetértésével nem fogom megműttetni. Jelenleg, 3 hónappal a sérülést követően fájdalomcsillapító és fájdalom nélkül tudok aludni, nappal rövidebb ideig ülni, járni. Munkámat el tudom látni. Kívánok hasonló sikereket a jövőben is!” Tisztelettel, Molnár Imre (41, Informatikai tanácsadó)

 

“A kezelésed után nagyon szuperül éreztem magam, és azóta is érzem a pozitív hatásait. Szóval örülök, hogy találtam egy ilyen jó “csontkovács”-ot.”
G. Mariann

 

“Volt a nyakamban egy idegbecsípődés, telefonáltam, fogadott vasárnap is és egy kezelés elég volt ahhoz, hogy teljesen rendbe jöjjön a nyakam. Köszönöm!” – K.Attila

 

“A múltkori kezelés óta nem görcsölt be az az izmom a bordámnál. Edzésen annyit hasazhattam amennyit csak bírtam, emiatt nem kellett abbahagynom.”
H. Éva

 

“T.Zoltán! Vállizületi problémámmal kerestem fel Önt. Egy kezelés, és itthon javasolt torna után fájdalmaim megszűntek.  A nyugdíjas kedvezményt külön köszönöm.”
Köszönettel: Ferencziné Sződligetről.

 

“Nagyon szépen köszönöm a kezelést. Rendkívül hatásos volt számomra, nagyon jól érzem magam, a panaszaim 2 kezelés után elmúltak. A nyak, derék, egész kar és ujj, valamint láb problémáim is megszűntek (teniszkönyöklábboltozat fájdalmak). Ezen kívül az otthoni gyakorlatok is nagyon hatásosak, amiket tanácsolt. Mindenkinek bátran ajánlom, ha egy lelkiismeretes szakemberhez szeretne fordulni. Ezúton is köszönök mindent.”
Balogné Icu, Bp.

 

“A vállak jól teljesítettek a meccsen, a lágyékok kicsit érzékenyek még, de sokkal jobb, mint volt! A nyakamat is tudom mozgatni! Hálám üldözzön téged, biztosan megyek majd még hozzád!!”
Judy, kézilabdás

 

“Örülök, hogy megtaláltam az interneten, és volt bátorságom felkeresni Önt! A derekam hónapok óta szinte elviselhetetlenül fájt, az első alkalom után a negyedik napon a derék fájdalmam minimálisra csökkent, és azóta sem fáj  erősebben. Nagyon jót tett velem! Köszönöm a segítségét!”
M. Ildikó, Bp. (50 éves óvónő)

 

“Azzal a problémával fordultam Önhöz a múlt héten, hogy a hátamon lévő izmok a gerincem bal oldalán végig görcsben álltak, amitől nem tudtam megszabadulni, s különösen a derekamnál, a lapockámnál és a nyakamnál éreztem nagy fájdalmat. Egyetlen kezelést követően megszűntek a fájdalmaim, eltűntek a görcsök, a megbeszélt második kezelésre már nincs is szükségem. Köszönöm!”
T. Erzsébet, Bp.

 

“Meg akartam várni a reggelt, hogy a tegnapi kezelés hatásában teljesen megbizonyosodjak.
Ezúton tudatom Veled, hogy deréktájon mindennemű fájdalom megszűnt és a reggeli jógámat simán végig tudtam csinálni. Olyan érzés, mintha valamit a helyére tettél volna. Én úgy örülök:-))”
Mónika, Bp.

 

“Még egyszer, ezúton  köszönöm, hogy szombaton fogadtál!!
Nagyon jó volt és azóta fél percig sem fájt a vállam.”
Edit, Bp

 

“Megérkezett egy hete a gerincnyújtó padom és hát amint írták, tényleg hatásos és pár “lógás”után mintha kicseréltek volna, úgy pattanok ki az ágyból reggel mint egy macska:) Természetesen az általad mutatott gyakorlatokat is csinálom, nyújtom, csavarom magam.”
Tibor, Bp.

 

“Örömmel tudatom Veled, hogy a csípőm azóta tökéletes, amiért ezúton is hálás köszönetem!”
Erika, Bp.