Telefonszámom:
+36-70-638-1075

Nagyon makacs problémák, nem könnyű helyre hozni, senki ne várja, hogy egy mozdulat és kész. Ilyenkor a könyökízülethez kapcsolódó izmok inas részei gyulladnak be, a csonttal való érintkezés környékén. Ezért érzi úgy a beteg, hogy konkrétan a könyöke fáj. Ezen kívül okozhat fájdalmat a kézben, alkarban és felkarban is, fogási gyengeséggel is járhat.

Oka lehet komoly túlterhelés, ilyenkor hatásos lehet az orvosok által is adott helyi injekciós kezelés is.

 

 !!! FONTOS !!!

Ha nem durva túlterhelésre, hanem “csak úgy szép lassan” alakult ki, akkor biztos, hogy nem helyi kezelést igényel, hanem váll vagy nyakproblémából ered. Akár porckorongsérv vagy egyes alagútszindrómák is okozhatnak a túlterheléses teniszkönyökkel, golfkönyökkel megegyező tüneteket.

A teniszkönyök problémák nagy része ez utóbbi csoportba tartozik, ezért szenvednek vele sokan nagyon sokáig, ezért fordul elő, hogy szteroid injekció kúra után is visszatérnek a tünetek és az orvos tanácstalan…

AZ OKOT KELL KEZELNI!

 

“Nagyon szépen köszönöm a kezelést. Rendkívül hatásos volt számomra, nagyon jól érzem magam, a panaszaim 2 kezelés után elmúltak. A nyak, derék, egész kar és ujj, valamint láb problémáim is megszűntek (teniszkönyök, lábboltozat fájdalmak). Ezen kívül az otthoni gyakorlatok is nagyon hatásosak, amiket tanácsolt. Mindenkinek bátran ajánlom, ha egy lelkiismeretes szakemberhez szeretne fordulni. Ezúton is köszönök mindent.” – Balogné Icu, Bp.

 

Bejelentkezés: +36 70 / 638-1075