Reflux-betegség (GERD, NERD)

 

Kíméletes manuális technikánkkal el lehet érni, hogy a gyomorszáj újra jól zárjon, megszűnjön véglegesen a reflux betegség. – Gergely- és Iklódi-féle Integrált Reflux Terápia (IRT)

Olvasson bővebben a reflux betegségről ezzel foglalkozó weboldalunkon és nézze meg videónkat, tudjon meg többet a reflux okáról:

http://refluxgyogyitas.hu/a-reflux-anatomiaja/

 

Ismerje meg Reflux-terapeutáinkat:

http://refluxgyogyitas.hu/csapatunk/

 

Bejelentkezéshez hívja telefonszámunkat: +36 70 / 389-8770

fb8v2_reflux

fb2

“Ezúton szeretném köszönetemet kifejezni a türelmes, alapos munkáért és terápiáért.Mindenkinek csak ajánlani tudom a munkáját, hozzáértését. Nálam reflux betegséget állapított meg  az orvos, de nem típusosat, hanem olyat, amikről nem lehet gondolni, hogy reflux. Tünetek: krónikus köhögés, éjszakai köhögés, krákogás, nehézlégzés, szorító mellkasi fájdalom, fulladásos rohamok, állandó nátha. Ezt álarcos fojtogatónak is nevezik. Kaptam is rá H2 receptor blokkolót, aminek nagyon sok durva mellékhatása volt, ezért elhatároztam,hogy gyógyszer nélkül szeretnék ettől a betegségtől megszabadulni.
Már az első kezelés után tüneteim fokozatosan múltak és a 3. naptól kezdve sokkal jobban lettem. Mivel e tünetek a további kezelések hatására szinte megszűntek, úgy érzem, hogygyógyult ember lett belőlem és 10 évvel fiatalabbnak érzem magamat a koromnál. Mindenkinek figyelmébe ajánlom ezt a terápiát, mivel a népesség nagy hányada szenved tőle különböző formákban. Tóth Tibor Budapest”