Foglalj időpontot!
+36-70-638-1075

<>

Kíméletes manuális technikánkkal és légzéstechnika "házi feladattal" el lehet érni, hogy a gyomorszáj újra jól zárjon, megszűnjön a reflux betegség. – Integrált Reflux Terápia (IRT)

 

Bejelentkezéshez hívj telefonon: +36 70 / 638-1075

 

 

 

“Ezúton szeretném köszönetemet kifejezni a türelmes, alapos munkáért és terápiáért.Mindenkinek csak ajánlani tudom a munkáját, hozzáértését. Nálam reflux betegséget állapított meg  az orvos, de nem típusosat, hanem olyat, amikről nem lehet gondolni, hogy reflux. Tünetek: krónikus köhögés, éjszakai köhögés, krákogás, nehézlégzés, szorító mellkasi fájdalom, fulladásos rohamok, állandó nátha. Ezt álarcos fojtogatónak is nevezik. Kaptam is rá H2 receptor blokkolót, aminek nagyon sok durva mellékhatása volt, ezért elhatároztam,hogy gyógyszer nélkül szeretnék ettől a betegségtől megszabadulni.
Már az első kezelés után tüneteim fokozatosan múltak és a 3. naptól kezdve sokkal jobban lettem. Mivel e tünetek a további kezelések hatására szinte megszűntek, úgy érzem, hogygyógyult ember lett belőlem és 10 évvel fiatalabbnak érzem magamat a koromnál. Mindenkinek figyelmébe ajánlom ezt a terápiát, mivel a népesség nagy hányada szenved tőle különböző formákban." Tóth Tibor Budapest