Telefonszámom:
+36-70-638-1075

Akinek már volt része a masszázs élményében, az tudja, milyen csodálatos közérzetet teremt.


Az életmódunkkal járó stressz, kevés testmozgás, helytelen testtartás és az egyoldalú fizikai megterhelés aszimmetrikus-túlfeszített izomtónus kialakulásához vezet. A nyak és vállizmok feszülése gátolja az agy vérellátását, ami fejfájást, fáradékonyságot, izomfájdalmakat okozhat.

A masszázsterápia nem csak az izmokat, bőrt és a vérkeringést frissíti fel, hanem stimuláló hatást fejt ki az idegrendszerre is. A masszázs aktiválja a paraszimpatikus idegrendszert, ezzel ellensúlyozza a test stresszre adott negatív válaszreakcióit, feloldja az izmok akaratlan feszülését.

 

Gyógymasszázs

A gyógymasszázs gyógyító jellegű, adott problémára fókuszáló, rehabilitáló kezelés, melyet lehet különféle manuális kezelésekkel (Manuálterápia, Dorn-terápia, McKenzie-módszer), valamint gyógytornával is társítani.

 

Sportmasszázs

Mély szöveti, erőteljes masszázs, mozgékonyság- és teljesítményfokozó.

Nem kell olimpiai versenyzőnek lennie ahhoz, hogy kihasználja a sportmasszázs mély szövetekig ható erőteljes mozdulatainak kiváló hatását. Bárki igénybe veheti az izmok fellazítására, izomduzzanatok enyhítésére, fájdalomcsillapításra, valamint a sérülések gyógyulása utáni rehabilitációnál, a teljes mozgáskészség visszaállítására. A testmozgás előtti masszázs formában tartja az izmok rugalmasságát, csökkenti a merevséget és a sérülésveszélyt. A testedzés után feloldja az izomfeszülést, és a tejsav eltávolításával megkíméli a sportolót az izomláztól.

Fascia-kezelés

Kattints, tudj meg többet...

 

Stresszoldó masszázs

A nem kiegyenlített terhelés, a bemelegítés nélkül végzett testmozgás és a rossz tartás, főleg a háti és hasi izmokban okoz izomfájdalmat. Ezen izomfájdalmakat fokozza a stressz-állapot, a mozgásszegény életmód és a tartós ülő munka.

A stresszoldó masszázs egy nyak-vállöv területén végzett pontozó masszázs, melyet hüvelykujj nyomással végzünk. Érintett területei a vállöv, nyak, csigolya tövisnyúlvány, nyakizmok nyújtása, hajas fejbőr kezelés, arckezelés.

A stresszoldó masszázs ajánlott tartós, kínzó fejfájás (tensios, cluster, migrén), váll-kar szindróma kezelésére és tartós irodai munkát végzőknek.

 

Bejelentkezés: +36-70-638-1075