Izomfájdalmak

Izomfájdalmak

 

triggerLehet egy vagy több helyen jelentkező, pontszerű szúró érzés vagy egész testrészre kiterjedő feszülés, fájdalom. Gyakran előfordulnak olyan izomgörcsök, amik kisugároznak. Pl nap mint nap találkozom lapocka közeli trigger ponttal (kisugárzó izomgörcs), ami egyszerű masszázzsal nem oldható és nagyon kellemetlen fájdalmat okoz. Kisugározhat a nyakba, karba, akár kézzsibbadást is okozhat. Sok más helyen is lehet ilyen jellegű fájdalom.

Itt is igaz, hogy minél hamarabb kezelteti, annál gyorsabban túl lesz rajta. Nem jó megvárni, míg nagy kiterjedésben okoz fájdalmat!

“El sem tudom mondani, hogy mennyire hálás vagyok Neked, szinte teljesen tünetmentes vagyok:)) (remélem nem kiabáltam el ) Megmondom őszintén, kicsit kétkedő voltam az elején, hisz az orvosok teljesen beparáztattak az állapotomat illetően, de nagyon ügyes voltál!!!” R. Orsolya, Bp.

“Azzal a problémával fordultam Önhöz a múlt héten, hogy a hátamon lévő izmok a gerincem bal oldalán végig görcsben álltak, amitől nem tudtam megszabadulni, s különösen a derekamnál, a lapockámnál és a nyakamnál éreztem nagy fájdalmat.
Egyetlen kezelést követően megszűntek a fájdalmaim, eltűntek a görcsök, a megbeszélt második kezelésre már nincs is szükségem. Köszönöm!”
T. Erzsébet, Bp.

 

Bejelentkezéshez hívja telefonszámunkat: +36 70 / 389-8770