Ne halogassa, ha felüdülésre, ellazulásra vágyik!

+36-70-389-8770

 

barbara_gyogymasszazs-1Akinek már volt része a masszázs élményében, az tudja, milyen csodálatos közérzetet teremt. Aki még nem tapasztalta jótékony hatásait, itt az ideje, hogy kipróbálja!


 

Az életmódunkkal járó stressz, kevés testmozgás, helytelen testtartás és az egyoldalú fizikai megterhelés aszimmetrikus-túlfeszített izomtónus kialakulásához vezet. A nyak és vállizmok feszülése gátolja az agy vérellátását, ami fejfájást, fáradékonyságot, izomfájdalmakat okozhat.

A masszázsterápia nem csak az izmokat, bőrt és a vérkeringést frissíti fel, hanem stimuláló hatást fejt ki az idegrendszerre is. A masszázs aktiválja a paraszimpatikus idegrendszert, ezzel ellensúlyozza a test stresszre adott negatív válaszreakcióit, feloldja az izmok akaratlan feszülését.

A masszázsok kombinálhatók KÖPÖLYÖZÉSSEL, melyről itt olvashatsz.

 

A gyógymasszázs

A gyógymasszázs gyógyító jellegű, adott problémára fókuszáló, rehabilitáló kezelés, melyet lehet különféle manuális kezelésekkel (Manuálterápia, Dorn-terápia, McKenzie-módszer), valamint gyógytornával is társítani.

 

 

 

A sportmasszázsPilismarót2

Mély szöveti, erőteljes masszázs, mozgékonyság és teljesítményfokozó.

Nem kell olimpiai versenyzőnek lennie ahhoz, hogy kihasználja a sportmasszázs mély szövetekig ható erőteljes mozdulatainak kiváló hatását. Bárki igénybe veheti az izmok fellazítására, izomduzzanatok enyhítésére, fájdalomcsillapításra, valamint a sérülések gyógyulása utáni rehabilitációnál, a teljes mozgáskészség visszaállítására. A testmozgás előtti masszázs formában tartja az izmok rugalmasságát, csökkenti a merevséget és a sérülésveszélyt. A testedzés után feloldja az izomfeszülést, és a tejsav eltávolításával megkíméli a sportolót az izomláztól.

 

Stresszoldó masszázs

A nem kiegyenlített terhelés, a bemelegítés nélkül végzett testmozgás és a rossz tartás, főleg a háti és hasi izmokban okoz izomfájdalmat. Ezen izomfájdalmakat fokozza a stressz-állapot, a mozgásszegény életmód és a tartós ülő munka.

A stresszoldó masszázs egy nyak-vállöv területén végzett pontozó masszázs, melyet hüvelykujj nyomással végzünk. Érintett területei a vállöv, nyak, csigolya tövisnyúlvány, nyakizmok nyújtása, hajas fejbőr kezelés, arckezelés.

A stresszoldó masszázs ajánlott tartós, kínzó fejfájás (tensios, cluster, migrén), váll-kar szindróma kezelésére és tartós irodai munkát végzőknek.

 

Köves masszázsok

Lávaköves masszázs: Relaxált állapotba juttatja a vendéget, így kiváló ellenszere a stressznek. Immunerősítő, javítja a vér és nyirok keringést, segíti a méreganyagok távozását a szervezetből. Lazítja a merev izmokat, feszesíti a bőr tónust. A lávaköves masszázs, háton és a végtagokon történő meleg köves kezelés, melyet különleges olajok és illóolajok kombinációival alkalmazunk a testen.

Mészköves masszázs: Meleg köves masszás kiegészítéseként használatos hideg köves keringés javító módszer. A meleg és hideg köveket felváltva használva javítható a végtagok vérellátása.

Csakra-kő terápia: A csakrák testünk energia centrumai, melyek a nemes kövek rezgéseit is fogadni tudják, ezáltal segítenek a relaxációban.

Ezen kezelésekkel, a nyirokkeringés stimulálását, ezáltal a szövetekben, sejtekben lévő méreganyagok kiürítését érjük el.

 

Talpmasszázs 

IMG_1897_3_WEB_kisebbA reflexzóna- ill. talpmasszázs frissítő, erősíti az immunrendszert és kiváltja a szervezet öngyógyító mechanizmusát.

A reflexológia kimutatta, hogy kapcsolat áll fenn a testszervek és a bőrfelület meghatározott pontjai között. Ez a kapcsolat a talpon lévő reflexzónákon a legkifejezettebb.

A reflexfelület és a hozzá tartozó szerv közötti kapcsolat kétirányú. A szerv rendellenességei túlérzékennyé, nyomásra fájdalmassá teszik a neki megfelelő reflexpontot. Az ilyen fájdalmas pontok a megfelelő szervek betegségeire utalnak. Ez a kapcsolat fordított irányban is hatékony, tehát a fájdalmas zóna masszírozásával serkenthető a hozzá tartozó szerv öngyógyítási folyamata.

Ez a masszázsfajta némi fájdalommal jár, ami csak a masszázs ideje alatt tapasztalható, de utána kellemes közérzetet teremt.

 

Bejelentkezéshez hívja telefonszámunkat: +36 70 / 389-8770