Telefonszámom:
+36-70-638-1075

Tudta, hogy a fejfájások nagy részét nyakivállövi vagy akár állkapocs ízületi eredetű probléma okozza?

Elég egy görcsben lévő izom vagy egy kicsit is elmozdult csigolya!

A fejfájásokat az emberek gyakran misztikus, megfoghatatlan dolognak tekintik, aminek rettentő nehéz kideríteni az okát. Sajnos az orvosok nagy része is csak a vállát vonogatja, amikor a koponya CT nem mutat semmit… Márpedig gyógyszeren nem lehet élni.

A képlet a legtöbb esetben sokkal egyszerűbb. Elég csak arra gondolni, hogy a fejet, ami átlagosan 5-6 kg!!, a nyak tartja, ami 7 db mozgékony csigolyából, porckorongokból, nagyon sok izomból, szalagokból, vérerekből és idegekből áll. Ez a gerinc legmozgékonyabb része, ezáltal a hibák előfordulása is elég nagy, ráadásul valljuk be, kevés embernek “szép” a tartása egész nap.

A fejfájások 80%-a a fejet, nyakat stabilizáló izmok együttműködésének felborulása, csigolyák elmozdulása vagy állkapocs ízületi problémák miatt van, egyszerű kisugárzó fájdalom, esetenként az agyat ellátó erekre kifejtett izomnyomás miatti oxigénhiány!

Ezt a diszharmóniát okozhatja egy izomgörcs, a fascia (bőr és izmok közti kötőszövet) letapadása, csigolya-ízületi blokk. Ezek helyreállításával megszüntethető a gyakran visszatérő, gyötrő fejfájás!

“Kedves Zoltán! Megszűnt a migrénem, úgy tűnik tényleg a nyakam miatt volt, köszönöm!” – Viktor (37)

Bejelentkezéshez hívjon telefonon: +36 70 / 638-1075