Derékfájás (lumbágó)

derekA derékfájásnak rengeteg oka lehet, ilyenek pl a mély hátizmok gyengeségek, ízületi blokkok, becsípődések, a csigolyákhoz és a medencéhez kapcsolódó izmok görcse, egyenlőtlen feszessége, medence rossz állása, de az is előfordul, hogy az egyik combizomban található trigger pont (kisugárzó izomgörcs) okozza.

Az okok kiderítését tesztekkel végezzük, melyek egyrészt a páciens által végzett mozdulatok, másrészt általam végzett nyomások, mozgatások.

Ezáltal a kezelés nem általános művelet, nem csak egy “lövés a ködbe”, hanem a problémának megfelelő eljárások kombinációja!

Sajnos előfordul, hogy a derékfájást gerincsérv okozza, mely az említett tesztekkel nagy eséllyel megállapítható. Ilyenkor a kezelést gyógytornász kolléganőm, Grezner Mónika veszi át, mivel a gerincsérv leghatékonyabb gyógymódja a McKenzie-terápiában rejlik.

“Örülök, hogy megtaláltam az interneten, és volt bátorságom felkeresni Önt! A derekam hónapok óta szinte elviselhetetlenül fájt, az első alkalom után a negyedik napon a derék fájdalmam minimálisra csökkent, és azóta sem fáj  erősebben. Nagyon jót tett velem! Köszönöm a segítségét!”
M. Ildikó, Bp. (50 éves óvónő)

Bejelentkezéshez hívja telefonszámunkat: +36 70 / 389-8770