Telefonszámom:
+36-70-638-1075

A derékfájásnak rengeteg oka lehet, ilyenek pl. a mély hátizmok gyengesége, ízületi blokkok, becsípődések, a csigolyákhoz és a medencéhez kapcsolódó izmok görcse, egyenlőtlen feszessége, medence rossz állása, kötőszöveti, azaz fascia-letapadás, de az is előfordul, hogy az egyik combizomban található trigger pont (kisugárzó izomgörcs) okozza.

Az okok kiderítését tesztekkel végzem, melyek egyrészt a páciens által végzett mozdulatok, másrészt általam végzett nyomások, mozgatások.

Ezáltal a kezelés nem általános művelet, nem csak egy “lövés a ködbe”, hanem a problémának megfelelő eljárások kombinációja!

Sajnos előfordul, hogy a derékfájást gerincsérv okozza, mely az említett tesztekkel nagy eséllyel megállapítható. Ilyenkor a kezelésbe gyógytornász segítségére is szükség van.

“Örülök, hogy megtaláltam az interneten, és volt bátorságom felkeresni Önt! A derekam hónapok óta szinte elviselhetetlenül fájt, az első alkalom után a negyedik napon a derék fájdalmam minimálisra csökkent, és azóta sem fáj  erősebben. Nagyon jót tett velem! Köszönöm a segítségét!”
M. Ildikó, Bp. (50 éves óvónő)

Bejelentkezéshez hívj telefonon: +36 70 / 638-1075