4 dolog, amiről felismerhető a képzetlen csontkovács

 

1. Nem vizsgál meg! EZ A LEGFONTOSABB!!!

 

csontkovácsolásFel az ágyra, ripi-ropi minden irányból és kész. Hívjuk csak “wellness-csontkovács”-nak…

Ha azonnal Neked akar esni, NE ENGEDD! Minden egyes probléma előtt meg vannak azok a speciális vizsgálatok, amiket el kell végezni, hogy kiderüljön a probléma oka és hogy van-e olyan elváltozás, ami miatt a kezelés veszélyes lehet. Ez főleg derék és nyak fájdalmak esetén nagyon-nagyon fontos. Aki vizsgálat nélkül nyakat ropogtat, az a terapeuta életekkel játszik!

Sajnos sok olyan trükkös egyén van, aki maga elé állít, rád néz és azt hiszed, hogy megvizsgált, majd ezután ugyanazt a sablon ropogtatást végigcsinálja, mint mindenki másnak.

Kérlek, ne dőlj be a trükknek! Kérdezz a fájdalmaid okáról, mi hogy működik, stb… így több esélyed van kiszűrni a kóklert. Ha mindenre annyi a válasz, hogy stressz okozza, menekülj!

 

2. Nem érdekli, ha fáj, amit csinál.

 

Bizonyos kezelések járhatnak fájdalommal, de erről tájékoztatni kell a pácienst, folyamatosan visszajelzést kérni és abba hagyni, ha ő nem akarja folytatni. A betegek nem szeretik, ha a fájdalom meglepetésként érkezik. Gondolom Te is így vagy ezzel, igaz?

 

 

 

 

3. A páciens félelme ellenére is elvégzi akár a legdurvább kezelést is.

 

NEM! Egy-egy problémára többféle megoldás is létezhet. Ha egy páciens nem együttműködő, más módszert próbálunk. Igen, van többféle!

 

4. Már az első alkalommal kijelenti, hogy “olyan súlyos problémád van, hogy minimum 10-20 alkalomra lesz szükség, jobb, ha rögtön bérletet veszel!

 

Ő a Pénznyelő! Létezik olyan probléma, ami valóban 10-20 kezelést igényel, de ez nagyon ritka. Legtöbb esetben 3-4 megfelelő időközönként lezajlott kezelés alatt érezhetően csökkennie kell a fájdalomnak. Ha ezek után még semmi változás, akkor lehet, hogy tényleg sok kezelés kell, de lehet, hogy egészen más gyógymódra van szükség. Az állapotodat folyamatosan követni kell, nem lehet rögtön elkönyvelni, hogy 10-20 kezelés…

Bejelentkezéshez hívja telefonszámunkat: +36 70 / 389-8770